Coronavirus Opdatering; Vores service er midlertidig upåvirket og acceptere alle ordre på alle behandlinger.
Telefon Live Chat
Vores Kundeservice Team er tilgængelig nu: man.-fre. 9:00-18:00
  • Privat og fortrolig service
  • Ægte medicin
  • Komplet service - Ingen skjulte omkostninger
  • Levering næste hverdag
Hjem / Privatlivspolitik - Hexpress Healthcare Limited

Privatlivspolitik for Hexpress Healthcare Limited

Dette websted ejes og drives af Hexpress Healthcare Limited ("vi", "os", "vores", under handelsnavnet https://www.healthexpress.eu/dk/) og leverer produkter og tjenester til brugere og besøgende ("du", "din"). Vi tager dit privatliv meget alvorligt, og vi har som mål at beskytte og respektere dit privatliv og at bruge teknologi til at forbedre din onlinesikkerhed. Vi beder dig om at læse denne Privatlivspolitik omhyggeligt, da den indeholder vigtige oplysninger om, hvem vi er, og hvordan vi indsamler, beholder, opbevarer, bruger, vil bruge og deler dine personoplysninger. Denne Privatlivspolitik forklarer også dine rettigheder i forhold til dine personoplysninger, og hvordan du kan kontakte os, kontrolinstanser eller tilsynsmyndigheder, hvis du har en klage.

Når vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger, er vi underlagt den generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) (EU) 2016/679 ("Forordningen"), og i forbindelse med denne Forordning er Hexpress Healthcare Limited "dataansvarlig", det vil sige den virksomhed, der er ansvarlig for kontrol og behandling af dine persondata.

Centrale begreber

Se venligst nedenstående definitioner af en række centrale begreber i denne Privatlivspolitik:

Vi, os, vores

HEXPRESS HEALTHCARE LIMITED, under handelsnavnet https://www.healthexpress.eu/dk/

Vores databeskyttelsesrådgiver

Crawford Brysland
CMPLY LTD
[email protected]
+44 203 823 6004

Persondata eller -oplysninger

Alle oplysninger om en identificeret eller identificerbar person

Særlige kategorier af persondata eller -oplysninger

Persondata om racemæssig eller etnisk baggrund, politiske holdninger, religiøse eller filosofiske overbevisninger eller fagforeningsmæssigt tilhørsforhold

Genetiske og biometriske data

Data om sundhed, sexliv eller seksuel orientering

Hvilke personlige oplysninger vi kan indsamle om dig

Vi kan indsamle og anvende følgende personoplysninger om dig:

  1. Dit navn og dine kontaktoplysninger, herunder adresse, e-mailadresse, telefonnummer og firmaoplysninger
  2. Oplysninger, som gør det muligt for os at kontrollere og verificere din identitet, f.eks. din fødselsdato osv.
  3. Oplysninger om dine meninger og lægefaglige oplysninger/sygehistorie
  4. Oplysninger om dit køn
  5. Dine lokaliseringsdata
  6. Dine faktureringsoplysninger, transaktions- og betalingskortoplysninger
  7. Din kontakthistorik, orde- og købshistorik og gemte elementer
  8. Oplysninger, der muliggør, at vi kan udføre kredittjek og andre finansielle kontroller
  9. Oplysninger om din brug af vores websted, IT, kommunikation og andre systemer
  10. Dine svar i undersøgelser, konkurrencer og reklame

Før du kan benytte visse områder af denne hjemmeside, vil du blive bedt om at registrere dig på den og opgive dine personoplysninger, herunder "følsomme persondata" som defineret i Forordningen. For eksempel får vi dine persondata, hvis du lader dig registrere til brug af dette websted, udfylder det medicinske spørgeskema, sender feedback til os, sender noget, af hvilken som helst årsag kontakter os, lader dig registrere til en tjeneste og køber produkter eller tjenester. Vi kan også indhente følsomme personoplysninger om dig, hvis du angiver dem ved udfyldelse af det medicinske onlinespørgeskema. Hvis du opgiver sådanne oplysninger, giver du samtykke til vores behandling af dem med det formål at opnå en lægeudtalelse og købe behandlingen. Disse personoplysninger er påkrævet for at levere produkter og tjenester til dig. Hvis du ikke leverer de personoplysninger, vi beder om, kan det forhindre os i at levere produkter og tjenester til dig.

Vi kan overvåge din brug af dette websted ved hjælp af cookies og lignende tekniske løsninger. Vi kan for eksempel kontrollere, hvor ofte du besøger webstedet, hvilke sider du besøger, trafikdata, lokaliseringsdata og domænenavn for en brugers internetudbyder. Disse oplysninger hjælper os med at opbygge en profil for kunder. Nogle af disse oplysninger vil blive samlet i statistisk øjemed, dvs. vi kan ikke identificere dig personligt. Se venligst vores Cookiepolitik angående mere information om vores brug af cookies. Lejlighedsvis kan vi modtage oplysninger om dig fra andre kilder (såsom kreditoplysningsbureauer), som vi vil føje til de oplysninger, vi allerede har om dig for at hjælpe os med at tilpasse vores tjeneste til dig.

Hvordan dine personoplysninger indsamles

Vi indsamler de fleste af disse personlige oplysninger direkte fra dig via vores websted og app eller via telefon-, sms-, e-mail- eller videokonsultation. Vi kan også indsamle oplysninger direkte fra tredjeparter, f.eks. udbydere af godkendelsesscreening, kreditoplysningsbureauer og udbydere af due diligence i forbindelse med kunder og fra tredjeparter med dit samtykke, f.eks. din huslæge eller praktiserende læge, og fra cookies på vores websted og via vores IT-systemer, f.eks. automatiseret overvågning af vores websteder og andre tekniske systemer, såsom vores computernetværk og forbindelser, kommunikationssystemer, e-mail og chatsystemer.

Hvordan og hvorfor bruger vi dine personlige oplysninger

I overensstemmelse med den britiske lov om databeskyttelse må vi kun bruge dine persondata, hvis vi har en rimelig begrundelse herfor. Vores grunde inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • At opfylde vores juridiske og officielle pligter;
  • Til overholdelsen af vores kontrakt med dig eller tredjeparters kontrakter med dig eller for tage skridt på din anmodning inden indgåelse af en kontrakt;
  • Med henblik på medicinsk diagnose og tilvejebringelse af sundhedspleje og behandling;
  • Af hensyn til vores legitime interesser eller en tredjeparts; og
  • Hvis du har givet dit samtykke.

Der foreligger en berettiget interesse, når vi har forretningsmæssige eller kommercielle grunde til at bruge dine personoplysninger, så længe dine egne rettigheder og interesser ikke går forud herfor.

Skemaet herunder forklarer, hvad vi bruger (behandler) dine personoplysninger til og vores begrundelse herfor:

Hvad vi bruger dine personlige oplysninger til Vores grunde

At yde lægeundersøgelses- og ordineringstjenester, udleveringstjenester og leveringstjenester til kunder samt til fakturering og ordreudførelse.

At identificere kunder og eventuelle konti, som de har hos os.

At informere kunderne om eventuelle ændringer af dette websted eller af tjenester, der kan påvirke dem.

Nødvendigt med henblik på medicinsk diagnose og tilvejebringelse af sundhedspleje og behandling.

Til overholdelse af kontrakter med kunder eller til at træffe foranstaltninger på deres anmodning før indgåelse af en kontrakt.

At overholde vores juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser.

For vores legitime interesser eller for tredjepart.

Fordi du har givet samtykke.

Til at forebygge og registrere svig mod kunder, vores virksomhed, vores forretningspartnere og andre tjenesteudbydere og institutioner.

Til vores og tredjeparters legitime interesser, dvs. til at bekæmpe og minimere svig, der kan være skadelig for kunder, for os eller for tredjeparter.

Til at foretage kontrol for at identificere kunder og verificere deres identitet.

Til at opfylde vores juridiske og regulerende forpligtelser.

Til sikkerhedsgodkendelse og screening for økonomiske og andre sanktioner eller embargoer.

Til forebyggelse og afsløring af svig.

Til anden behandling, der er nødvendig for at efterkomme faglige, juridiske og regulerende forpligtelser, som gælder for os og tredjepartstjenesteudbydere, f.eks. sundheds- og sikkerhedsbestemmelser eller vores tilsynsmyndigheders regler.

 

Til at indhente og levere oplysninger påkrævet til revision, undersøgelser eller undersøgelser foretaget af statslige, faglige eller tilsynsførende myndigheder.

Til at opfylde vores juridiske og regulerende forpligtelser.

Til at sikre, at virksomhedens politikker overholdes, såsom politikker for sikkerhed og brug af internettet.

Til vores og tredjeparters legitime interesser, dvs. at sørge for, at vi følger vores interne processer, så vi kan yde den bedste service til kunderne.

Af driftsmæssige årsager, såsom administration, effektivisering, oplæring og kvalitetskontrol.

Af hensyn til vores og tredjeparters legitime interesser, dvs. for at være så effektiv som muligt, så vi kan yde den bedste service til kunderne til den bedste pris.

Til at sikre fortroligheden for kommercielt følsomme oplysninger.

Til vores og tredjeparters legitime interesser, f.eks. for at beskytte forretningshemmeligheder og andre kommercielt værdifulde oplysninger.

Til at opfylde vores juridiske og regulerende forpligtelser.

Til statistik- og adfærdsanalyse og forskning, der understøtter redelighed i vores virksomhedsledelse og hjælpe os med at drive vores virksomhed, f.eks. i forhold til vores forretningsresultater, økonomiske performance, kundekreds, varesortiment eller andre effektiviseringer.

Af hensyn til vores og tredjeparters legitime interesser, dvs. for at være så effektiv som muligt, så vi kan yde den bedste service til kunderne til den bedste pris.

Til profilering af kunder og analyse af kundernes købspræferencer.

Til at tilpasse dette websted og dets indhold efter kundernes personlige præferencer.

Til at forhindre uautoriseret adgang og uautoriseret ændring af systemer.

Af hensyn til vores og tredjeparters legitime interesser, dvs. for at forebygge og afsløre kriminelle aktiviteter, der kan skade os, tredjepartstjenesteudbydere og kunder.

Til at opfylde vores juridiske og regulerende forpligtelser.

Til lovpligtige returneringer.

Til at opfylde vores juridiske og regulerende forpligtelser.

Til at opdatere og forbedre kundefortegnelser.

Til overholdelse af kontrakter med kunder eller til at træffe foranstaltninger på deres anmodning før indgåelse af en kontrakt.

Til at opfylde vores juridiske og regulerende forpligtelser.

Til vores og tredjeparters legitime interesser, f.eks. at sikre, at vi kan kontakte med vores kunder om eksisterende ordrer og nye produkter.

Til at garantere sikker arbejdspraksis og facilitere personaleadministration og vurderinger.

Til at opfylde vores juridiske og regulerende forpligtelser.

Til vores og tredjeparters legitime interesser, f.eks. at sørge for, at vi følger vores interne procedurer og arbejder effektivt, så vi kan yde den bedste service til kunderne.

Til at levere marketingstjenester til:

  • Eksisterende og tidligere kunder;
  • Tredjeparter, som tidligere har udtrykt interesse for vores tjenester og
  • Tredjeparter, som vi ikke tidligere har gjort forretninger med.

Til vores og tredjeparters legitime interesser, dvs. for at promovere vores forretning til eksisterende og tidligere kunder.

Til kreditreferencetjek af eksterne kreditoplysningsbureauer.

Til vores og tredjeparters legitime interesser, dvs. for at sikre, at kunderne har mulighed for at betale for vores produkter og tjenester.

Til eksterne revisions- og kvalitetskontroller, f.eks.til ISO eller "Investors in People" og revision af vores regnskaber.

Til vores og tredjeparters legitime interesser, dvs. for at opretholde vores akkrediteringer, så vi kan påvise, at vi arbejder efter de højeste standarder.

Til at opfylde vores juridiske og regulerende forpligtelser.

Salgsfremmende kommunikation og serviceopdateringer

Vi kan bruge dine personoplysninger til at sende dig opdateringer (via e-mail, sms, telefon eller i posten) om vores tjenester, herunder eksklusive tilbud, reklame eller nye tjenester.

Vi har en legitim interesse i at behandle dine personoplysninger til salgsfremmende formål (se ovenfor: "Hvordan og hvorfor bruger vi dine personlige oplysninger"). Det betyder, vi normalt ikke har brug for dit samtykke for at sende dig salgsfremmende kommunikation. Hvis dit samtykke imidlertid er påkrævet, vil vi bede om dit samtykke separat og klart.

Vi vil altid behandle dine personoplysninger med største respekt, og vi vil aldrig dele dem med andre organisationer til markedsføring eller andre formål. Hvis du har givet os tilladelse til at behandle dine personoplysninger, kan vi dele dine personoplysninger med gruppe- eller partnervirksomheder, forretningspartnere, herunder søsterselskaber, og vi eller de kan kontakte dig (medmindre du har bedt os eller dem om ikke at gøre det) via post, e-mail, telefon, sms, tekst-/billed-/videobesked eller fax, om vores tjenester, produkter, reklame, tilbud eller velgørende formål, som kan være af interesse for dig.

Du har til enhver tid ret til at framelde dig salgsfremmende kommunikation ved at:

  • Kontakte os.
  • Benytte linket "afmeld" i vores e-mails eller "STOP"-nummeret i sms.
  • Opdatere dine marketingspræferencer via din kundekonto eller sikrede medlemsområde.

Vi kan bede dig bekræfte eller opdatere dine marketingspræferencer, hvis du instruerer os om at stille yderligere produkter og tjenester til rådighed i fremtiden, eller hvis der sker ændringer i loven, forordningerne eller vores forretningsstruktur.

Hvem vi deler dine personoplysninger med

Vi deler rutinemæssigt dine personoplysninger med:

  1. Gruppe- eller partnervirksomheder og forretningspartnere.
  2. Tredjeparter, vi arbejder med for at gennemføre vores tjenester og levere produkter og tjenester til dig, såsom betalingsformidlere, lagerbygninger, fragtfirmaer og kurertjenester såsom Royal Mail, UPS med flere og tredjeparter, der handler på dine vegne for at afhente din ordre fra os og levere den til dig såsom Kwik Shipments Limited.
  3. Andre tredjeparter, der hjælper os med virksomhedsdrift, f.eks. marketingsbureauer eller web-/webstedsværtsudbydere.
  4. Tredjeparter, som du har godkendt, såsom sociale medier, som du har tilknyttet din konto, eller tredjepartsbetalingsformidlere.
  5. Retshåndhævende myndigheder i forbindelse med alle undersøgelser vedrørende forebyggelse af ulovlige aktiviteter.
  6. Kreditoplysningsbureauer.
  7. Forsikringsagenter og forsikringsmæglere.
  8. Banker og handelskontoudbydere.
  9. Kontrolinstanser.

Vi deler dine personoplysninger med tredjeparter, som hjælper os med at levere målrettede marketingskampagner og til at tilpasse din onlineoplevelse til dig. Disse udbydere omfatter Ve Global UK Limited. Klik her for at se Ves privatlivspolitik (https://www.ve.com/privacy-policy), så du kan se, hvordan dine persondata bliver behandlet. Klik her for at framelde dig (https://www.ve.com/privacy-policy#opting-out). Du kan framelde dig ved at:

  • Ved at kontakte Ve på [email protected] for at meddele Ve, at du ønsker at framelde dig deres brug af dine personoplysninger
  • Ved at slette cookies fra dine enheder og browsere
  • Hvis du bruger Safari browserversion 11.2 eller senere, ved at skifte mellem "Begræns reklamesporing" på din enhed eller computer
  • Ved at besøge http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices, finde VE på listen over adfærdsbaserede reklamevirksomheder og vælge ”off”
  • Hvis du har en Apple-enhed, ved at opdatere til iOS 6.0 eller senere og slå Begræns reklamesporing til
  • Hvis du har en Android-enhed, ved at vælge "Google” på hovedmenuen for indstillinger, vælge funktionen "Annoncer" og vælge "Fravælg Tilpasset annoncering"

Vi tillader kun tjenesteydere at behandle dine personoplysninger, hvis vi er overbeviste om, at de vil tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte dine personoplysninger. Vi pålægger også tjenesteudbydere kontraktlige forpligtelser, der forpligter dem til kun at bruge dine personoplysninger til at levere tjenester til os eller til dig. Under særlige omstændigheder kan vi dele dine personoplysninger med eksterne revisorer, f.eks. med hensyn til ISO eller vores "Investors in People"-akkreditering og revision af vores regnskaber.

Vi kan videregive og udveksle oplysninger om dig med retshåndhævende myndigheder og tilsynsmyndigheder for at opfylde vores juridiske og regulerende forpligtelser.

Vi kan også dele dine personlige oplysninger med andre parter såsom potentielle købere af noget af eller hele vores virksomhed eller i en omstrukturering af virksomheden. Alle personlige oplysninger anonymiseres normalt, men dette kan ikke altid lade sig gøre. Modtageren af alle oplysninger er underlagt fortrolighedsforpligtelser.

Hvor dine personoplysninger opbevares

Oplysningerne kan opbevares på vores kontorer, vores gruppe- eller partnervirksomheders kontorer, af tredjepartspersoner, tjenesteudbydere, kontorer og agenter som beskrevet ovenfor (se "Hvem vi deler dine personoplysninger med").

Nogle af disse tredjeparter kan befinde sig uden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Se "Overførsel af dine personoplysninger uden for EØS” nedenfor, angående hvordan vi beskytter dine personlige oplysninger under sådanne omstændigheder.

Hvor længe dine personlige oplysninger beholdes

Sundhedsministeriet fastsætter en minimumsopbevaringsperiode for sundhedsdata. Virksomheden følger til enhver tid disse retningslinjer. I henhold til det britiske adfærdskodeks for fortegnelsesadministration inden for sundhed og social omsorg af 2016 er den lovbestemte opbevaringsperiode for medicinske data 8 år, hvorefter optegnelserne gennemgås og, hvis de ikke længere er påkrævet, destrueres.

Vi opbevarer dine personoplysninger, så længe du har en konto hos os, eller vi leverer produkter og tjenester, for at:

  • Opfylde lovkrav om opbevaring af data.
  • Besvare spørgsmål, klager eller erstatningskrav fremsat af dig eller på dine vegne.
  • Vise, at vi har behandlet dig retfærdigt.

Vi vil ikke beholde dine personoplysninger i længere tid end nødvendigt til de formål, der er anført i denne Privatlivspolitik. Forskellige opbevaringsperioder gælder for forskellige typer personoplysninger. Hvis opbevaring af dine personoplysninger ikke længere er nødvendig eller påkrævet, vil vi slette eller anonymisere dem.

Beskyttelse af dine personoplysninger

Vi træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre uønsket tab, misbrug eller ulovlig adgang til dine personoplysninger og tester løbende vores systemer. Vi begrænser adgangen til dine personoplysninger til personer med legitime forretningsmæssige grunde. Behandlingen af dine personoplysninger foregår kun på lovlig vis og fortroligt.

Vi har også procedurer for håndtering af mistænkte eller påståede brud på datasikkerheden. Vi giver dig og de kompetente myndigheder besked om alle formodede eller påståede brud på datasikkerheden, hvis vi er juridisk forpligtet hertil.

Vi træffer tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger, for eksempel:

  • Dine data gemmes på sikre servere.
  • Betalingsoplysninger krypteres ved hjælp af SSL-teknologi.
  • Adgang til din konto kontrolleres med individuelt brugernavn og adgangskode, der er unikke for dig.

Selvom vi gør os alle rimelige anstrengelser for at beskytte dine personoplysninger, accepterer du, at brugen af internettet ikke er fuldstændig sikker, og derfor kan vi ikke garantere sikkerheden for eller integriteten af nogen personoplysninger, som du afgiver, eller som overføres til dig via internettet.

Hvis du ønsker detaljerede oplysninger fra Get Safe Online om, hvordan du beskytter dine oplysninger og dine computere og enheder mod svig, identitetstyveri, virusangreb og mange andre onlineudfordringer, kan du besøge www.getsafeonline.org. Get Safe Online støttes af den britiske regering og førende virksomheder.

Overvågning

Vi kan overvåge kommunikation med dig, herunder telefonopkald og e-mails, til oplæring, kvalitetssikring, forebyggelse af svig og håndhævelse af overholdelse.

Kredittjek

For at vi og andre gruppe- eller partnervirksomheder kan træffe kreditbeslutninger om dig og for at forebygge svig og hvidvaskning af penge, kan vi søge i optegnelser hos kreditoplysnings- og bedrageribekæmpelsesagenturer (som vil registrere disse søgninger). Vi kan videregive oplysninger om, hvordan du administrerer din kundekonto med disse agenturer, og dine oplysninger kan eventuelt kædes sammen med fortegnelser over andre mennesker, der bor på samme adresse, og/eller som du er økonomisk tilknyttet. Andre långivere eller kreditagenturer kan bruge disse oplysninger til at hjælpe dem med at træffe kreditbeslutninger om dig og de mennesker du er økonomisk tilknyttet samt til forebyggelse af svig, inkasso og bekæmpelse af hvidvaskning af penge. Hvis du opgiver forkerte eller unøjagtige oplysninger, og vi har mistanke om svig, registrerer vi dette.

Oplysninger om andre enkeltpersoner

Hvis du giver os oplysningerne på vegne af en anden, skal du bekræfte, at denne person har udpeget dig til deres repræsentant, har godkendt dig, og at du er udpeget til at handle på deres vegne og til at træffe følgende foranstaltninger på deres vegne:

  • Modtage meddelelser om databeskyttelse.
  • Give samtykke til overførsel af deres personoplysninger til udlandet.
  • Give samtykke til behandling af deres personoplysninger.
  • Give samtykke til behandling af følsomme personoplysninger såsom helbredsoplysninger.

Overførsel af dine personoplysninger uden for EØS

For at stille vores tjenester til rådighed og for at opfylde alle vores forpligtelser kan det være nødvendigt for os at overføre dine personoplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Vi deler muligvis dine personoplysninger uden for EØS, f.eks.:

  1. Med vores forretningspartnere uden for EØS.
  2. Med dine og vores serviceudbydere uden for EØS.
  3. Hvis du selv befinder dig uden for EØS.
  4. Hvis de tjenester, vi leverer, har en international dimension.

Ved at registrere dig på denne hjemmeside indvilger du i, at vi kan overføre dine personoplysninger til et land uden for EØS. Vær forvisset om, at vi altid træffer alle relevante sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personoplysninger. Disse overførsler er underlagt særlige bestemmelser i henhold til europæisk og britisk databeskyttelseslovgivning.

Vi kan overføre dine personoplysninger til lande, der er blevet vurderet af Europa-kommissionen til at levere et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau for personoplysninger. Vi kan også overføre dine personoplysninger til lande uden for EØS, som ikke har de samme love om databeskyttelse som Storbritannien og EØS; og under disse omstændigheder vil vi sikre, at alle overførsler af personoplysninger overholder vores love om databeskyttelse, og vi vil bruge standardkontraktbestemmelser om databeskyttelse, der er godkendt af Europa-Kommissionen og dermed sikrer dine rettigheder i forbindelse med privatlivets fred og giver dig adgang til retsmidler i tilfælde af en sikkerhedsbrist.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, bedes du kontakte os eller vores databeskyttelsesrådgiver (se ”Sådan kontakter du os" nedenfor).

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder, som du gratis kan udøve:

Indsigtsret

Retten til at få en kopi af dine personoplysninger.

Ret til berigtigelse

Retten til at bede os rette eventuelle fejl i dine personoplysninger.

Retten til at blive glemt

Retten til at kræve, at vi sletter dine personoplysninger i visse situationer. Bemærk: I medfør af det britiske adfærdskodeks for fortegnelsesadministration inden for sundhed og social omsorg af 2016 er vi ifølge loven forpligtet til at beholde dine medicinske oplysninger i 8 år brug af vores tjeneste og kan ikke slette dine personoplysninger inden denne friste.

Retten til begrænsning af behandling

Retten til at kræve, at vi under visse omstændigheder begrænser vores behandling af dine personoplysninger, f.eks. hvis du bestrider rigtigheden af de oplysninger, vi opbevarer.

Retten til dataportabilitet

Retten til at modtage de personoplysninger, du har givet os i et struktureret og almindeligt brugt og maskinlæsbart format og/eller at overføre de oplysninger til en tredjepart i visse situationer.

Ret til indsigelse

Retten til at gøre indsigelse:

- Til enhver tid mod at dine personoplysninger behandles til direkte markedsføring (herunder profilering)

- Under visse omstændigheder mod vores fortsatte behandling af dine personoplysninger, f.eks. behandling udført med henblik på vores legitime interesser.

Ret til automatiske individuelle afgørelser

Retten til ikke at være underlagt afgørelser, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling (herunder profilering), der afføder retsvirkninger eller tilsvarende påvirker dig markant negativt.

Hvis du vil vide mere om disse rettigheder og de omstændigheder, hvorunder de gælder, bedes du kontakte os eller bruge den britiske informationskommissærs (ICO) vejledning om individuelle rettigheder.

Hvis du vil udøve nogen af disse rettigheder, skal du:

  • Sende e-mail, skrive eller ringe til os, eller vores databeskyttelsesrådgiver (se nedenfor: "Sådan kontakter du os");
  • Give os nok information til at identificere dig (f.eks. dit fulde navn, adresse, brugernavn, registreringsoplysninger og kundekonto- eller ordrenummer);
  • Give os bevis på din identitet og adresse (kopi af kørekort, pas eller identitetskort og en nylig forbrugsregning eller nyligt kreditkortudtog);
  • Angive, hvilke oplysninger der er forkerte, og hvad de skulle erstattes med (hvis du beder os om at rette eventuelle unøjagtigheder i dine oplysninger);
  • Angive, hvilken kommunikationskanal du klager over (hvis du beder os om ikke at bruge dine persondata til direkte markedsføring på en bestemt måde, f.eks. e-mail eller telefon) og
  • Bekræfte den rettighed, du ønsker at udøve, og de oplysninger, som anmodningen vedrører.

Ændringer af denne Privatlivspolitik

Vi kan til enhver tid opdatere denne Privatlivspolitik. Du bør læse denne Privatlivspolitik for at sikre, at du er opmærksom på den nyeste version som er gældende, hver gang du besøger vores websted.

Sådan kontakter du os

Vi er glade for at besvare dine spørgsmål og byder din feedback velkommen. Kontakt os eller vores databeskyttelsesrådgiver via post, e-mail eller telefon hvis du har spørgsmål om vores Privatlivspolitik eller de personoplysninger, vi har om dig.

Vores kontaktoplysninger er som følger:

Hovedkontor: 144 Mitcham Road, Tooting, London, SW17 9NH
E-mailkontakt: [email protected]
Kontakt telefonnummer: +45 8988 3270

Vores databeskyttelsesrådgivers kontaktoplysninger er som følger:

Crawford Brysland
CMPLY LTD
[email protected]
+44 203 823 6004

Sådan klager man

Vi håber, at vi eller vores databeskyttelsesrådgiver kan løse eventuelle spørgsmål eller bekymringer om vores brug af dine oplysninger.

Den generelle forordning om databeskyttelse giver dig også ret til at indgive klage til en tilsynsmyndighed, navnlig i det EU- (eller EØS-)land, hvor du arbejder, normalt er bosiddende, eller hvor en formodet overtrædelse af databeskyttelseslovgivning har fundet sted. Kontrolinstansen er den britiske informationskommissær, der kan kontaktes via https://ico.org.uk/concerns eller telefonisk (+44 303 123 1113).

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du har behov for denne Privatlivspolitik i et andet format (for eksempel lyd, magnaprint, punktskrift), kan du kontakte os (se ovenfor "Sådan kontakter du os").

Vælg
behandling
Udfyld en skriftlig konsultation
Lægen udskriver recept
Medicinen sendes fra apoteket